DEN GODE SMAG

I 2005 realiserede jeg min drøm om at gøre min hobby til min levevej, ved at åbne Den Gode Smag i Nyborg. Ideen med Den Gode Smag var, at lave en butik med det bedste af det bedste inden for charcutteri, oste, vine, chokolade, kaffe, te o.s.v 

I 2011 flyttede jeg ind i større lokaler på Torvet, med dejlig udsigt til Slottet og Rådhuset. Den Gode Smag er fortsat en delikatesse forretning, men der er også en kaffebar og cafe i et og samme lokale. Derudover fremstiller jeg en hel del mad til selskaber, private fester, møder og receptioner osv. (se under "mad ud af huset").

Den Gode Smag skal være en oplevelse i sig selv og et sted hvor alle sanser bliverl pirret og stimuleret. Det skal være et sted hvor service, inspiration og vejledning bliver vægtet højt, og hvor der er focus på kvalitet og smag.Jeg gør mig megen umage med at finde de bedste produkter fra de bedste producenter, fra hele verdenen. Derudover fremstiller jeg mine egne specialiteter, såsom pesto, tomatpesto, tiramisu, dukkah, fyldte chokolader, cookies, middagsretter mm.

Ved et besøg  i min butik  kan du finde inspiration, specialiteter, kvalitet, opskrifter, du kan få  råd og vejledning, købe gode vine og gaver, nyde en friskbrygget kaffe, en god sandwich eller tapas i cafeen eller som take away, og komme i godt humør.

Snyd ikke dig selv for den oplevelse.

Håber vi ses  PER